Canpolat kırsalda çalışmaları inceledi

TAKİP ET

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, kırsal mahallelerde tamamlanan ve devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek, vatandaşların taleplerini dinledi.

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, kırsal mahallelerde tamamlanan ve devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek, vatandaşların taleplerini dinledi. İncelemeler sırasında yaptığı açıklamada Başkan Canpolat, “Kırsaldaki refah seviyesini yükseltme adına elimizden gelen her türlü gayreti ortaya koyuyoruz” dedi.

Başkan Mehmet Canpolat, pazar mesaisinde kırsal mahallelerde vatandaşlarla bir araya gelerek, yürütülen ve tamamlanan çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Canpolat, beraberinde Belediye Meclis üyelerinden Mahmut Ayniberk ve Mehmet Emin Ataş ile birlikte ilk olarak Kaynaklı Mahallesini ziyaret etti. Burada mahalle sakinleriyle bir araya gelen Başkan Canpolat, hem talepleri dinledi hem de mahallede incelemelerde bulundu.

Başkan Mehmet Canpolat, beraberindekilerle birlikte Kanoğlu Mahallesinin ardından son olarak Tekerli’ye geçti. Tekerli Mahalle Muhtarı Aziz Sakat ve mahalleleriyle bir araya gelen Başkan Canpolat, bölge sakinleriyle sohbet edip, taleplerini dinledi.