Cevahir Asuman Yazmacı: Hilvan benim için çok özel

TAKİP ET

Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık ve ilçe teşkilatının tüm kademelerini ziyaret eden AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Cevahir Asuman Yazmacı, ilçede yapılan ve yapılacak olan yatırımlara ilişkin bilgi aldı. Vekil Yazmacı, yerel seçimlere de dikkat çekerek, 'Önümüzde bir yerel seçim var, partimizin daha da güçlenmesi adına yapılacak yatırımlarla ilgili konuları konuşup istişare edeceğiz.'dedi.

Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık ve ilçe teşkilatının tüm kademelerini ziyaret eden AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Cevahir Asuman Yazmacı, ilçede yapılan ve yapılacak olan yatırımlara ilişkin bilgi aldı. Vekil Yazmacı, yerel seçimlere de dikkat çekerek, “Önümüzde bir yerel seçim var, partimizin daha da güçlenmesi adına yapılacak yatırımlarla ilgili konuları konuşup istişare edeceğiz.”dedi.

Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık’a ziyareti sırasında konuşan Vekil Yazmacı şunları söyledi:

“Bugün Hilvan ilçemize seçimden sonra ilk ziyaretimizi gerçekleştirdik. Hilvan belediye başkanımız, meclis üyelerimiz, ilçe başkanımız ve teşkilatlarımızla birlikte olduk. Hem ilçemizdeki yapılan çalışmalar, hem ihtiyaçlarımızı konuştuk. 

Bizim hangi konuda Hilvan’a ne katkımız olabilir, bunların hepsini başkanlarımızla teşkilatlarımızla görüşüp elimizden gelen desteği ve katkıyı sağlayacağız. Hilvan benim için çok özel, dolayısıyla Şanlıurfa'nın 13 ilçesinin vekil olarak Hilvan'da da gerekli çalışmaların yapılması hususunda ne kadar katkı sağlayabiliriz. 

Yerel seçimin önemine dikkat çekti

Önümüzde bir yerel seçim var, partimizin daha da güçlenmesi adına yapılacak yatırımlarla ilgili konuları konuşup istişare edeceğiz. Ben bugün Hilvan'da olmaktan teşkilatımızla olmaktan meclis üyelerimizle belediye başkanımızla ilçe başkanımızla birlikte olmaktan son derece keyif aldığımı ifade etmek istiyorum. Her daim Hilvanlı kardeşlerimizin yanında olduğumu ifade etmek istiyorum”
 

cevahir asuman yazmaci ak parti hilvan belediyesi mustafa cidir aslan ali bayik