Cevheri: Urfalılar her zaman olduğu gibi AK Parti'nin yanında duracak

TAKİP ET

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili adayı Mehmet Ali Cevheri, 14 Mayıs Genel seçim çalışmalarını sürdürüyor. Cevheri, Karaköprü'deki esnaf ve vatandaşlar ile bir araya gelerek destek istedi.

ŞANLIURFA- AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili adayı Mehmet Ali Cevheri, 14 Mayıs Genel seçim çalışmalarını sürdürüyor. Cevheri, Karaköprü’deki esnaf ve vatandaşlar ile bir araya gelerek destek istedi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve adayı Mehmet Ali Cevheri, seçim çalışmaları kapsamında bir araya geldiği esnaf ve vatandaşlardan 14 Mayıs genel seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’ye destek istedi. 

Saha çalışmasının ardından Sağlık-Sen’in düzenlediği programa katılan Cevheri, Hiçbir gücün Şanlıurfa'nın kalesini yıkamayacağını belirterek  "İnanıyorum ki benim güzel halkım, güzel milletim ve kardeşlerim geçmişte olduğu gibi bundan sonra da bu emperyalistlere dur diyecektir. 14 Mayıs'ta 'yeter' söz milletindir" diyen Menderes'ten sonra bugün de benim milletim artık buradan Türkiye'den ve Şanlıurfa'dan emperyalistlere karşı durarak, "Ben Recep Tayyip Erdoğan'ın yanındayım" diyecektir. Biz Recep Tayyip Erdoğan'ı yedirmeyeceğiz, düşürmeyeceğiz ve Türkiye'yi koşar adımlarla dünya lideri yaparak zirveye çıkaracağız" dedi.

Ziyaretlerinde Cevheri'ye AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Sait Ağan ve Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Ahmet Kaytan eşlik etti.

şanlıurfa seçim siyaset ak parti