Ceylanpınar'da bir vahşet daha

TAKİP ET

Şanlıurfa Ceylanpınar'da sokak hayvanlarına yönelik vahşetlere bir yenisi daha eklendi. Boş bir arazide zehirlenerek öldürülen sokak hayvanlarıyla karşılaşan hayvan severler, sorumluların bulunarak cezalandırılması için kaymakamlığa seslendi.

Ceylanpınar’da sokak hayvanlarına yönelik vahşet giderek artıyor. Son aylarda sık sık öldürülen sokak hayvanlarıyla gündeme gelen ilçedeki vahşetlere bir yenisi eklendi. 

ZEHİRLEYEREK ÖLDÜRMÜŞLER

Sokak hayvanlarının aç kalmaması için kendi imkanlarıyla çalışma yürüten gönüllü hayvan severler, 15 Temmuz Mahallesine gittiklerinde dehşete düşüren bir manzarayla karşılaştı. Mahalledeki boş bir arsada ölü buldukları sokak hayvanlarının zehirlendiğini tespit eden hayvan severler, kan dondurucu manzarayla karşılaşınca tepkilerini gizleyemedi. İlçe kaymakamlığına seslenen hayvan severler, sorumluların bulunarak cezalandırılmasını istedi.



İLK KEZ YAŞANMIYOR

İlçede, sokak hayvanlarına yönelik vahşetler sık sık yaşanıyor. Daha önce de bir trafik kazası sonucu tesadüfen ortaya çıkan olayda TİGEM arazinde ölü bulunan birçok sokak hayvanının zehirlendiği tespit edildi.