CHP adayı Müslüm Akalın'dan Şeddadi aşiretine ziyaret 

TAKİP ET

Şanlıurfa CHP 28. Dönem CHP Milletvekili Adayı Av. MüslümAkalınŞeddadiler Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği'ne ziyarette bulundu.

ŞANLIURFA- Şanlıurfa CHP 28. Dönem CHP Milletvekili Adayı Av. Müslüm Akalın, Şanlıurfa başta olmak üzere birçok il ve ilçede mensupları bulunan köklü aşiretlerden birisi olan Şeddadi Aşireti’nin önde gelenlerinin kurduğu ve mensuplarına hizmet ettiği Şeddadiler Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği’ne ziyarette bulundu. 

Dernek Başkanı Çadırcı’ya geçmiş olsun

Şanlıurfa CHP 28. Dönem Milletvekili Adayı Av. Müslüm Akalın, yakın zamanda sağlık problemi yaşayan Şeddadiler Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Yusuf Nabioğlu Çadırcı'ya geçmiş olsun dileklerini, sağlık problemleri sebebiyle buluşmada bulunamayan Başkan Çadırcı’nın kardeşlerine iletti. 

“Çözüm için size söz”

Samimi bir havada gerçekleşen dernek ziyaretinde aşiretin ileri gelenleri ile Şanlıurfa’nın sorunları ve çözüme yönelik görüşleri de konuşuldu. Şanlıurfa CHP 28. Dönem Milletvekili Adayı Av. Müslüm Akalın, dernekte bulunan aşiret mensuplarının düşüncelerini dinleyerek not aldı. Ülkemizin sıkıntılı bir süreçten geçtiğini bu sıkıntılı durumların düzeltilmesi için, hem Cumhuriyet Halk Partisi ve hem de Urfalı bir aday olarak çözüm için çalışacaklarını söyleyen Akalın, “Tamamı Urfalı olan adaylarla seçime giriyoruz. Ülkemizin sorunlarını da Şanlıurfa’mızın sorunlarını da çok yakından biliyoruz. Çözüm için başta Sayın Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere bizler de size söz veriyoruz.” açıklamasında bulundu.
 

şanlıurfa chp siyaset seçim