CHP'de kavga büyüyor! Sana diz çöken şerefsiz namerttir

TAKİP ET

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Şanlıurfa İl ve İlçe örgütlerinde sular durulmuyor. Atananlar ile görevden alınanlar arasında başlayan kavga büyüyerek devam ediyor. Görevden alınan Suruç İlçe Başkanı Servet Gören, mevcut İl Başkanı Ferhat Karadağ'a seslenerek 'sen bir piyonsun' dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Şanlıurfa İl ve İlçe örgütlerinde sular durulmuyor. Atananlar ile görevden alınanlar arasında başlayan kavga büyüyerek devam ediyor. Görevden alınan Suruç İlçe Başkanı Servet Gören, mevcut İl Başkanı Ferhat Karadağ’a seslenerek “sen bir piyonsun” dedi.

Geçtiğimiz günlerde kongreye giden CHP Şanlıurfa il Başkanlığında Ahmet Budak tek liste ile il başkanı seçildi. Ancak bir hafta sonra genel merkez tarafından Ferhat Karadağ ikinci kez il başkanlığına atandı ve böylelikle seçilen Ahmet Budak ile yönetimi görevden düşürüldü. Yaşanan bu gelişme kentte şok etkisi yaratırken parti içerisinde istifa ve kavgaları da beraberinde getirdi.

KARADAĞ’A  PİYONSU BENZETMESİ

Karadağ’a sosyal medya hesabından sert tepki gösterenlerden biri de CHP Suruç İlçe Eski Başkanı Servet Gören oldu. Ağır eleştirilerde bulunan Servet Gören, “Bir piyonsun Kayyum Ferhat Karadağ, sana diz çöken şerefsiz namerttir. Yediğiniz tüm haltlar yakında çıkacaktır beklemede kal Halkın içine nasıl çıkacaksın bir zamanlar ilçe yöneticilerini tehditlerle ben aşiret çocuğuyum diyerek mi çıkacaksın Suruç’ta sökmez.”
 

servet goren urfa chp suruc chp ferhat karadag