CHP Hilvan'da çalışmalarına devam ediyor

TAKİP ET

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hilvan İlçe Başkanı Mehmet Celal Avcı, ilçede vatandaş ve esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

HİLVAN- Şanlıurfa siyasetinin önemli ilçelerinden olan Hilvan’da muhalefet partileri çalışmalarına hız vermeye başladı. Hilvan’da önemli bir güç olan CHP de çalışmaları kapsamında vatandaşlar ile bir araya gelmeye devam ediyor.

CHP Hilvan İlçe Başkanı Mehmet Celal Avcı, son zamanlarda yaptığı çalışmalar ile dikkat çekmeye devam ediyor. İlçenin genç ve gelecek vadeden siyasetçilerinden olan Başkan Mehmet Celal Avcı, “Türkiye siyasetin temel yapı taşı olan CHP her zaman vatandaşın umudu olmuştur. Yaşanan bu zorlu süreçte de Cumhuriyet Halk Partisi yine umut oldu. Adım adım iktidara yürüyen partimiz halkımızdan aldığı güç ile iktidar olacaktır.” dedi.

Hilvan’da hedeflerinin birinci parti olmak olduğunu söyleyen Başkan Celal Avcı, “Hilvan, Şanlıurfa siyasetinde önemli bir yeri olan ilçelerimizin başında geliyor. Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak Hilvan’da güzel bir sonuç elde etmek için başından beri çalışıyoruz. İlçemizin sorunlarının çözümü noktasında çalışıyoruz. Seçime odaklı değil ilçeye odaklı çalışıyoruz” diye konuştu.
 

CHP Urfa chp hilvan chp mehmet celal avci