CHP'nin 20 milletvekili Şanlıurfa'ya geliyor!

TAKİP ET

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) farklı illerden 20 milletvekili Şanlıurfa'ya geliyor. CHP'nin, milletvekilleri ile Şanlıurfa'ya çıkarma yapacağını duyuran Milletvekili Aziz Aydınlık, kentteki sorunları raporlayacaklarını söyledi.

CHP, kentteki sorunlarla ilgili rapor hazırlamak üzere 20 milletvekilini Şanlıurfa’ya gönderiyor. Aralarında doktor, eczacı, hukukçu, eğitimci, çiftçi ve iş insanı olan milletvekillerinin 17 Mart Çarşamba günü kente gelmeleri bekleniyor.

CHP’li milletvekilleri, şehrin sorunlarını kapsamlı bir şekilde ele alarak bir rapor hazırlayacak. Hazırlanan rapor CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na sunulacak.

AYDINLIK’TAN ÇAĞRI

Milletvekillerinin kente çıkarma yapacağını sosyal medya üzerinden duyuran CHP Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, şu ifadelere yer verdi: “Şanlıurfa’mızın sorunlarını geniş kapsamlı ele almak ve sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na raporlamak üzere doktor, eczacı, hukukçu, eğitimci, çiftçi, iş insanı milletvekillerimizle 17 Mart Çarşamba günü Şanlıurfa’da olacağız. Tüm milletvekillerimizle birlikte Şanlıurfa'nın sokaklarında olacağız. Bizimle beraber olmak isteyen tüm yurttaşlarımızı Şanlıurfa İl Başkanlığı'mıza bekliyoruz. Güzel günler çok yakında Şanlıurfam.” 

Gelecek olan milletvekilleri arasında CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal da bulunuyor.