CHP Şanlıurfa'da üye sayısını artırdı

TAKİP ET

Şanlıurfa Viranşehir'de CHP'ye katılan yüzlerce yeni üyenin rozetini Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı taktı.

Şanlıurfa’da yüzlerce kişinin Cumhuriyet Halk Partisine (CHP) katıldığı açıklandı.

Viranşehir’deki bir düğün salonunda düzenlenen üye katılım törenine CHP Parti Örgütü ve Örgüt Yönetimi'nden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, CHP Şanlıurfa İl Başkanı Ferhat Karadağ, CHP Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, İl Kadın Kolları Başkanı Emine Gizem Çetiner ve ilçe başkanları da katıldı.



“CHP’nin ne olduğunu bilerek geliyorlar”

CHP’ye katılan bin 200 üyeye rozetlerini takan Genel Başkan Yardımcısı Salıcı “Biz Şanlıurfa üye katılım töreni yapmıyoruz. Viranşehir İlçesinde Cumhuriyet Halk Partisi'ne yol arkadaşı olmak isteyen kardeşlerimizi katıyoruz. 2018 seçimlerinde CHP Viranşehir 'de maalesef 1,6 oy almış. 2018 seçimlerinde almış olduğumuz toplam 1287 oy. Katılımdan önce Viranşehir'de üye sayımız 293. Bugün bu salonda 1200 vatandaşımızı Cumhuriyet Halk Partisine katıyoruz. CHP’nin ne olduğunu, kurucusunun Mustafa Kemal Atatürk olduğunu ve Genel Başkanının Kemal Kılıçdaroğlu olduğunu bilerek geliyorlar” dedi.



“Urfa yeni bir soluğa ihtiyacı var” diyen CHP İl Başkanı Karadağ ise “Birlikte başaracağız. Memleketin geleceği için hep birlikte çalışacağız. Her kapıyı çalacağız” şeklinde konuştu.