Çiftçi: İslam coğrafyasında zulüm son bulsun 

TAKİP ET

Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa Karaköprü Belediye Başkan Adayı Nihat Çiftçi Ramazan Ayının başlamasıyla ilgili bir mesaj yayımladı.

KARAKÖPRÜ- Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa Karaköprü Belediye Başkan Adayı Nihat Çiftçi Ramazan Ayının başlamasıyla ilgili bir mesaj yayımladı.

Mesajında Başkan Adayı Nihat Çiftçi “Sevgi, hoşgörü ve yardımlaşma duygularının yoğun bir şekilde yaşandığı Ramazan Ayına ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu ayda kırgınlıklarımızı bir kenara bırakarak birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızı daha da güçlendirmeliyiz. Toplum olarak dayanışma ve yardımlaşma duygularının güçlendiği mübarek Ramazan ayında, İslam coğrafyasında yaşanan acıların ve zulümlerin son bulmasını diliyorum. Bu duygu ve düşünceler ile on bir ayın sultanı Ramazan ayının milletimizin birlik ve beraberliğinin kuvvetlenmesine, tüm insanlık için bereket, barış ve huzur getirmesini temenni eder, başta Şanlıurfalı ve Karaköprülü hemşehrilerim olmak üzere tüm İslam Âleminin Ramazan-ı Şerifini kutlarım.” Dedi.
 

şanlıurfa karaköprü ramazan seçim siyaset