Cinayet suçundan aranan şahıslar uyuşturucu ile yakalandı

TAKİP ET

Şanlıurfa'da gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda, uyuşturucu madde ele geçirildi. Olayla ilgili 3 şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

ŞANLIURFA- Şanlıurfa'da gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda, uyuşturucu madde ele geçirildi. Olayla ilgili 3 şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince “Uyuşturucu Madde Kullanımı ve Satışıyla Mücadele” kapsamında yapılan çalışmalarda ekipler tarafından yakalanan 3 şüpheli şahsın üzerinden toplam 17,45 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi. 

Gözaltına alınan yabancı uyruklu T.G ve M.M isimli şahısların 11.03.2023 tarihinde Gaziantep ilinde meydana gelen cinayet olayında Gaziantep 5. Sulh Ceza Hâkimliğince kasten öldürme suçundan arandıkları öğrenildi.

T.G ve M.M yabancı uyruklu şahısların karıştıkları kasten öldürme suçu ile ilgili işlemler Asayiş Şube Müdürlüğü ile koordineli olarak takip ediliyor. 

Ayrıca şüpheli M.M yabancı uyruklu şahıs gözaltına alınarak hakkında “Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak” suçundan da adli tahkikata başlanıldı. 

 

Şanlıurfa cinayet uyuşturucu asayiş