Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kira artışları ile ilgili gerekli hazırlıkları yapıyoruz 

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hacı Bayram Veli Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur-Sen) Genel Kurulu'na katıldı. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hacı Bayram Veli Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur-Sen) Genel Kurulu’na katıldı. 

Burada bir konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Aniden artan kira fiyatlarıyla ilgili olarak gerekli hazırlıkları yapıyoruz.” Dedi 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, çalışanların ve emeklilerin alım gücünün 2002 yılına göre bugün her bakımdan daha fazla olduğunu ifade etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Deprem sonrası özellikle büyükşehirlerimizde aniden artan kira fiyatlarıyla ilgili olarak söylüyorum gerekli hazırlıkları yapıyoruz. Gerek TOKİ vasıtasıyla daha fazla konut üreterek, gerekse memurlarımız ve ücretli çalışanlarımızın refah kayıplarının önüne geçerek, bu meseleyi de mutlaka çözüme kavuşturacağız" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, insanları fikrine, meşrebine, mezhebine, kökenine göre ayırmanın İslam inancında siyasi gelenekte yeri olmadığını vurguladı.
 

konut kira cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan