Cumhurbaşkanı Erdoğan Urfa'da konuşuyor

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Şanlıurfa'da miting düzenleyeceği miting öncesi vatandaşlar alanı doldurmaya başladı.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Şanlıurfa’da miting düzenleyeceği miting öncesi vatandaşlar alanı doldurmaya başladı.

18 Mart caddesinde düzenlenecek olan miting alanına gelene vatandaşlar alanı doldurmaya başladı. Miting alanı ve alan çevresinde olağan üstü güvenlik önemlerinin alınması dikkatlerden kaçmadı.

Düzenlenen mitinge Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Şanlıurfa milletvekilleri, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve ilçe belediye başkanları katıldı.

Şanlıurfalılara hitap eden Recep Tayyip Erdoğan Şanlıurfa'yı birlik ve beraberliğin sembolü olduğunu söyledi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, şunları söyledi:

"On binlerce kilometre ötene gelerek burada bayrak açanlar sınırlarımız ötesinde besleyip büyüttüğü terör örgütleriyle sadece kan döküyorlar.  Bunlar sadece kan dökerler, çocuk, kadın demeden vatandaşlarımızı katlediyor.

Ülkemizin yaşlılık 40 yılına mal olan terörle mücadele döneminde yitirdiğimiz on binlerce canımızın, yaşadığımız ekonomik ve sosyal kayıpların geçmişte sorulmadığı için bugün el ekmeğini al, başına vur diz çöktür. Türkiye teslim alınmış bir eski Türkiye değildir.

Bugün kendi siyasi, ekonomik, askeri vizyonlarını kendi belirleyen demokrasi ve kalkınmalarını kendi iradesiyle hayata geçiren bölgesinde ve dünyada ses sahibi olan bir Türkiye var."

Miting alanına gelen vatandaş sayısını açıklayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Emniyetten rakam istedim. Bana verilen rakam 110 bin kişi." dedi.
 

Erdogan urfada urfa sanliurfa son dakika ak parti ak parti sanliurfa