Cumhurbaşkanı Erdoğan, Uzay yolcularına Türk bayraklarını teslim etti

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali'nde yaptığı konuşmada, 'İlkini 2018 yılında düzenlediğimiz TEKNOFEST, hamdolsun, artık kendi alanında bir markaya dönüştü' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali’nde yaptığı konuşmada, “İlkini 2018 yılında düzenlediğimiz TEKNOFEST, hamdolsun, artık kendi alanında bir markaya dönüştü” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Atatürk Havalimanı'nda düzenlenen Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST 2023'ü ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada yaptığı konuşmada, TEKNOFEST'in bu yıl bir başka güzel olduğunu, ülkenin 81 ilindeki genç yüreklere selamlarını gönderdiğini söyledi.

Uzay yolcularına Türk Bayrakları teslim edildi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, uzaya gidecek Alper Gezeravcı ve Tuva Cihangir Atasever'e, uzaya götürecekleri Türk bayraklarını teslim etti. Bayrakları alan Gezeravcı ve Atasever de peçlerini çıkararak Cumhurbaşkanı Erdoğan'a takdim etti.

Türkiye'nin ilk insansız savaş uçağı Bayraktar Kızılelma da İstanbul semalarına yükselerek, TEKNOFEST'te dereceye giren gençleri kutlamak için Atatürk Havalimanı üzerinden geçiş yaptı.

TEKNOFEST uzay cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan türk bayarağı