Cüneyt Biçer: Hak ettiğimizi düşünmüyorum

TAKİP ET

Şanlıurfaspor'da Cüneyt Biçer dönemi resmen bitti. Taraflar, sosyal medya üzerinden karşılıklı anlaşarak yolların ayrıldığını açıkladı. Kulüp ile yolları ayrılan Biçer, 'Can suyu olabilecek önemli maçlar kazandık. Bunu hak ettiğimizi düşünmüyorum' dedi.

Günlerdir, kulüp ile yolları ayrıldığı konuşulan teknik direktör Cüneyt Biçer’in durumu dün netlik kazandı. Şanlıurfaspor kulübü, Biçer ile karşılıklı anlaşılarak yolların ayrıldığını açıkladı. 

Bu açıklamadan sonra Cüneyt Biçer de sosyal medyadan “Bugün itibarı ile Şanlıurfaspor kulübü ile olan anlaşmamız sona ermiştir” dedi. “Görevde bulunduğumuz süre içerisinde iyi niyet ve gayretle zamanının her dakikasını kulübü bulunduğu zor süreçten çıkarmak için bizimle birlikte mücadele eden herkese teşekkür ederim” ifadelerine yer veren Biçer, Ajans Balıklıgöl’e yaptığı açıklamada “Önemli olan hizmet vermekti. Biz elimizden geldiğince en iyisini yaptık. Can suyu olabilecek önemli maçlar kazandık. Bu durumu hak ettiğimizi düşünmüyorum ama yapacak bir şey yok” şeklinde konuştu.

25 MAÇTA 5 TEKNİK DİREKTÖR

Sezon başında Mutlu Yılmaz ile çalışmaya başlayan Şanlıurfaspor, bugüne kadar toplamda 25 maç oynadı. Kulüp, bu süreçte 5 farklı teknik direktör ile çalıştı. Sarı-yeşilliler, en çok Cüneyt Biçer döneminde maçlara çıktı.

Şanlıurfaspor’da bu sezon görev alan teknik direktörlerin kulüpte kaldığı gün ve çıktığı maç sayıları şu şekilde:

-   Mutlu Yılmaz: 3 maç, 62 gün 

-   Kemal Kılıç: 3 maç, 13 gün 

-   Tolga Doğantez: 5 maç, 28 gün 

-   Alper Avcı: 6 maç, 49 gün 

-   Cüneyt Biçer: 8 maç, 42 gün