Damat dehşeti! 1 ölü, 4 yaralı

TAKİP ET

Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde meydana gelen olayda iddialara göre, eşiyle bir süredir sorunlar yaşayan İrfan P. eşinin ailesi ile bir araya geldi. Burada taraflar arasında çıkan tartışma kısa sürede büyüyerek bıçaklı kavgaya dönüştü. Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde meydana gelen olayda iddialara göre, eşiyle bir süredir sorunlar yaşayan İrfan P. eşinin ailesi ile bir araya geldi. Burada taraflar arasında çıkan tartışma kısa sürede büyüyerek bıçaklı kavgaya dönüştü.

Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde meydana gelen olayda iddialara göre, eşiyle bir süredir sorunlar yaşayan İrfan P. eşinin ailesi ile bir araya geldi. Burada taraflar arasında çıkan tartışma kısa sürede büyüyerek bıçaklı kavgaya dönüştü.

Çıkan kavgada eline bıçağı alan İrfan B. isimli damat kayın biraderleri İlhan ve Efdal C., kayınvalidesi Fatma C. ile eşinin amcası Mehmet Ali C.'yi çeşitli yerlerinden yaraladı. 

Zanlı, olay sırasında kavgayı ayırmaya çalışan komşuları Kerim Şentürk'ü de birkaç bıçak darbesiyle yaraladı. İhbar üzerine olay yerine ulaşan sağlık ekipleri yaralılara yaptıkları ilk müdahalenin ardından ambulansla Abdulkadir Yüksel Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. 

Burada tedavi altına alınan yaralılardan durumu ağır olan komşu Kerim Şentürk, hastanede hayatını kaybetti.

Olay duyan tarafın yakınları hastaneye akın etti. Hastaneye güvenlik amaçlı çevik kuvvet polisi sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Gaziantep olay asayiş