Davet geldi, Meral Akşener Cumhur İttifakına geçer mi?

TAKİP ET

Cumhur İttifakının en küçük ortağı Büyük Birlik Partisi (BBP) lideri Mustafa Destici'den dikkat çeken bir açıklama geldi. 

SİYASET - Cumhur İttifakının en küçük ortağı Büyük Birlik Partisi (BBP) lideri Mustafa Destici'den dikkat çeken bir açıklama geldi. 

6’lı masan katlığını duyuran İY Parti Genel Başkanı Meral Akşener ülkede ana gündem maddesi oldu. Yaşanan bu gelişme siyasi partilerin de gündem konusu haline geldi. CHP ve HDP’den sonra bir açıklama da BBP’den geldi. BBP Lideri Mustafa Destici, "Bu açıklama şunu gösterir ki, artık İYİ Parti altılı masada değil. Ya yoluna kendisi devam edecek ya da Cumhur İttifakı ile hareket ederse bundan memnuniyet duyarız” dedi.

Partisinin genel merkezinde basın toplantısı düzenleyen BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, “Başından beri İYİ Parti ve Genel Başkan Sayın Meral Akşener, Sayın Kılıçdaroğlu'nun kazanamayacak aday olduğunu ifade etti. Kazanacak bir cumhurbaşkanı adayının gösterilmesi gerektiğini hep ifade etti

Onun bu açıklaması şunu gösterir ki, artık İYİ Parti, altılı masada değil. Ya yoluna kendisi devam edecek ya da Cumhur İttifakı ile birlikte hareket ederse bundan memnuniyet duyarız. Daha önce de Cumhur İttifakı'nın genişlemesine çok sıcak baktığımı ifade etmiştim”

Mustafa Destici, Kılıçdaroğlu'nun HDP ile de görüşebileceğini söyledi.

mustafa destici bbp iyi parti meral aksener