Davutoğlu GAP Havalimanında Urfalılara seslendi

TAKİP ET

Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu 13 ve 14 Mayıs tarihlerinde Adıyaman'a bazı ziyaretler gerçekleştirmek için gelmişti. Adıyaman ziyaretleri sonrası Genel Başkan Davutoğlu İstanbul'a geçmek için Şanlıurfa GAP Havalimanına geldi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu 13 ve 14 Mayıs tarihlerinde Adıyaman’a bazı ziyaretler gerçekleştirmek için gelmişti. Adıyaman ziyaretleri sonrası Genel Başkan Davutoğlu İstanbul’a geçmek için Şanlıurfa GAP Havalimanına geldi.

Şanlıurfalılara seslendi

Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nu GAP Havalimanında Şanlıurfa il teşkilatı ve çok sayıda seveni karşıladı. Genel Başkan Davutoğlu kendisini bekleyen kalabalığı görünce Vip önünde onlara seslendi.

Burada kendisini karşılayan kitleye seslenen Genel Başkan Davutoğlu şu ifadelere yer verdi: “Şanlıurfalılar, Şanlı Yiğitler, Şanlı Kardeşlerim Halil İbrahim’in memleketinden hepinizi saygı ile selamlıyorum. Allah’ın rahmeti, bereketi, Mağfireti üzerinize olsun. Beni çok memnun ettiniz.

Bütün yorgunluğumuzu aldınız

Yorucu 2 günün ardından beni böyle coşku ile karşılamanız tüm yorgunluğumu aldı. İki günlük ziyaretimiz oldu Adıyaman’a. Geçen hafta da Mersin ve Antalya’daydık. Buraya gelirken çok yorgunduk. Emin olun siz tüm yorgunluğumu aldınız.

Bize yorulmak yakışmaz

Şanlıurfa Böyle bizi karşıladıysa bize yorulmak yakışmaz, bize durmak yakışmaz. Ayaklarımızı sağlam basacağız, gümbür gümbür geleceğiz. Biz Şanlıurfa’ya güveniyoruz, Partiyi kurarken de İl Başkanımız Abdullah beye söyledim. Urfa En güvendiğimiz ilk üç il arasındadır. Biz de Urfa İle gurur duyuyoruz” dedi.