Depremde eşini ve çocuğunu kaybetmişti! Kızını da vurarak intihar etti

TAKİP ET

Kahramanmaraş merkezli depremlerinden etkilenen 10 il arasında yer alan Adıyaman'da depremde eşini ve 2 çocuğunu kaybeden baba, hayatta kalan 12 yaşındaki kızını da silahla vurarak ağır yaraladı. Daha sonra silahla kendini vurarak intihar eden baba hayatını kaybetti.

Kahramanmaraş merkezli depremlerinden etkilenen 10 il arasında yer alan Adıyaman’da depremde eşini ve 2 çocuğunu kaybeden baba, hayatta kalan 12 yaşındaki kızını da silahla vurarak ağır yaraladı. Daha sonra silahla kendini vurarak intihar eden baba hayatını kaybetti.

6 Şubat’ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerinden etkilenen Adıyaman'ın Besni ilçesinde bulundukları binanın yıkılması sonucu eşini ve 2 çocuğunu kaybeden öğretmen F. D. Yaşanan deprem sonrası hayatta kalan 12 yaşındaki A.İ.D. isimli kızını da kaldıkları evde silahla vurarak ağır yaraladı. Küçük çocuk kanlar içerisinde yere yığılırken öğretmen F.D. daha sonra silahla kendi kafasına sıkarak yaşamına son verdi. 

Silah sesleri üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine intikal eden sağlık ekipleri, ağır yaralanan A. İ. D’ye yaptıkları ilk müdahalelerin ardından önce Besni Devlet Hastanesi'ne daha sonra ise Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
 

son dakika adıyaman deprem acı olay intihar