DEVA Partisi'nde istifa depremi! İlçe Başkanı istifa etti

TAKİP ET

DEVA Partisi Karaköprü ilçe Başkanı Sabri Yetim ve Yönetimi partilerinden istifa ettiğini duyurdu.

14 Mayıs seçimi sürecinde başlayan istifalar devam ediyor. Şanlıurfa’da başlayan istifalara bir yenisi daha eklendi. Karaköprü ilçe Başkanı Sabri Yetim, Başkan Yardımcıları ve ilçe yönetimi 14 Mayıs seçimlerinde ortak listeyle seçime gidilmesinden dolayı partilerinden istifa ettiğini açıkladı.

İstifa etmeleri ile ilgili açıklama yapan Başkan Sabri Yetim, “DEVA partisi üst yönetiminin küçük hesaplar ile teşkilatlarını yarı yolda bırakması, başka partinin listelerinden seçime girerek kararlı bir pozisyon alamaması, istişare ve ortak aklın sözde kalması, partinin kimliksiz ve duruşsuz bırakılması nedeni ile DEVA partisinden istifa ediyoruz.

Üç yıl önce ortak akıl, istişare ve liyakat denilerek çıkılan yolda arkadaşlarımız ile birlikte büyük bir inanç ve heyecan ile Deva partisine katıldık ve büyük bir emek ve gayret ile samimi bir şekilde partinin başarısı için çalıştık. Türkiye’nin yarınları için milletimize önemli ölçüde umut olan partimizin, yanlış tercihler sonucu maalesef hedefsiz ve kimliksiz kalmıştır.’’ dedi.