Devteşti Mahalle Muhtar Adayı Ömer İleşmek çalışmalarına hız verdi

TAKİP ET

Yaklaşan yerel seçimlerde yarışacak olan muhtar adayları çalışmalarına hız verdi. Muhtar adayı Ömer İleşmek, projeleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Yaklaşan yerel seçimlerde yarışacak olan muhtar adayları çalışmalarına hız verdi. Muhtar adayı Ömer İleşmek, projeleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesine bağlı en büyük mahallelerden olan Devteşti mahallesinden muhtar adayı olan Ömer İleşmek büyük bir kalabalık ile seçim bürosunu açtı.

Yapılan seçim bürosu açılışında konuşan Muhtar adayı Ömer İleşmek, amaçlarının Devteşti mahallesinde daha yaşanılabilir bir ortam oluşturmak olduğunu söyledi.

Mahallede birçok eksiğin olduğuna dikkat çeken Muhtar Adayı Ömer İleşmek, şunları söyledi:

 “Seçildiğimiz takdirde; mahallemizde bulunan ve kangrene dönen alt ve üst yapı çalışmalarının hızlıca yapılması için gerekli bütün girişimlerde bulunup takipçisi olacağız. Özellikle birçok mahalleyi bir birine bağlayan ana cadde de yaşanan trafik sorunun çözülmesi için çalışmalarımız olacak. Bu çalışmalarımız tamamıyla hazırdır ve yetkili kurumlara sunulacaktır.

Teknoloji çağında şebeke sorunu yaşanıyor

Düşünün ki; teknoloji çağında yaşıyorsunuz ve hala mahalle genelinde şebeke sorunları yaşanıyor. Devasa bütçeleri olan ve halkımızda para kazanan GSM şirketleri gerekli yatırımlarını yapmadıkları için şebeke sorunu yaşanıyor. Bu sorunun giderilmesi için de çalışmalarımız şimdiden başladı. 

Daha fazla yeşil ve güvenli alanlar

Bizler bu mahallede ikamet eden bütün vatandaşların eşit şekilde temsil edilebileceği bir anlayışla mahallemizde çalışacağız. Vatandaşlarımızın rahat zaman geçirebilecekleri yeşil alanların yaratılması adına yetkili kurumların kapılarını sık sık aşındıracağız. Bu yeşil alanların 24 saat güvenlik kameraları ile izlenip olumsuzlukların önüne geçilmesi için çalışacağız. 

Enerji sorunu için çözüm üreteceğiz

Mahallemizde sık sık yaşanan enerji sorunu için yetkili kurum ile irtibat halinde olup sağlıklı enerji için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Şu anda bile gerekli girişimleri yapıyor ve yapmaya da devam edeceğiz. Mahalle sakinlerimizin temel hakları olan sağlık, içme suyu, enerji ve ulaşım noktasında karşılıksız bir şekilde çalışmak bizim temel görevlerimizdir.
Gençlerin desteği oldukça önemli

Sadece bir zümrenin ya da ailenin değil; bütün mahalle ahalisinin muhtarı olmak için bu yarışta ben de varım. Özellikle gençlerimizin desteğini hissediyorum. Gençlerimiz için hayata geçireceğimiz projelerimiz de hazır. Yeterli spor alanları, yeterli eğitim kurumları için çabamız olacak. 

Bu yarışta bana destek olan herkese şimdiden teşekkür ediyorum.”