DUMFED'ten Müdür Murat Dere'ye destek ziyareti

TAKİP ET

Dünya Uyuşturucu İle Mücadele Federasyonu'ndan Şanlıurfa Ceylanpınar İlçe Emniyet Müdürü Murat Dere'ye destek ziyareti.  

ŞANLIURFA - Dünya Uyuşturucu İle Mücadele Federasyonu’ndan(DUMFED) Şanlıurfa Ceylanpınar İlçe Emniyet Müdürü Murat Dere’ye destek ziyareti.  

Şanlıurfa Ceylanpınar ilçesinde yaptığı çalışmalarla vatandaşların gönüllülerini kazan İlçe Emniyet Müdürü Murat Dere’nin emekliliğinin istenmesi gündemdeki yerini korurken bir anlamlı destek de Dünya Uyuşturucu İle Mücadele Federasyonu’ndan (DUMFED) geldi. Federasyon Başkanı Halit Toprak başta olmak üzere Federasyon Teşkilat Başkanı Murat Koç ve Genel Başkan Yardımcı Kasım Korkmaz’ın da aralarından bulunduğu heyet ziyarette desteklerini sundu.

Dünya Uyuşturucu İle Mücadele Federasyonu Genel Başkanı Halit Toprak şu ifadeler yer verdi:

“Dünya Uyuşturucu İle Mücadele Federasyonu yönetimi olarak bugün Ceylanpınar İlçe Emniyet Müdürü’müzün yanındayız. Biz federasyon olarak amacımız biz diyoruz ki, Milli değerlerimizi saygı göstererek, değer vererek, uyuşturucu, sigara ve alkol gibi toplumun ahlaki değerlerinin müdahale eden her türlüsü ile mücadele etmektir. 

Bizim müdürümüz de burada, Milli değerlerimize zarar veren bu tür oluşumların tamamı ile mücadele ettiğinden dolayı, hem bölge halkı tarafından sevilmekte, hem de bizlerin takdirini almış bulunmaktadır. Sayın Müdürümüzün de emekliliğiyle ilgili bir çalışma var.

Emekliliğinin ertelenmesine görevine devam etmesi gerekiyor çünkü bölge halkına yapmış olduğu katkı ve çalışmaları takdire şayan, bu vesileyle kendisini destekliyoruz ve kendisinin yanındayız. Biz ondan razıyız Allah da ondan razı olsun. Sayın Müdürüme ve ekibime misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederiz.”

Daha sonrasında Müdür Dere’ye ilçeye yaptıkları desteklerden dolayı plaket takdimi yapılarak, hatıra fotoğrafları çekildi.
 

murat dere ceylanpinar emniyet muduru halit toprak dumfed