Ekinci: Viranşehir'in geleceğine hep birlikte yön veriyoruz 

TAKİP ET

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, ilçede rutin hale getirdiği esnaf ziyaretlerinden birini daha gerçekleştirdi. Sorun ve talepleri dinleyen Ekinci, 'Esnafımızla karşılıklı fikir alış verişi ve istişarede bulunarak, Viranşehir'imizin geleceğine hep birlikte yön veriyoruz' dedi.

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Kale Mahallesi Ceylanpınar Caddesi'ndeki esnafı ziyaret etti. Esnafın sorun, talep ve önerilerini yerinde dinleyen Başkan Ekinci, esnafa hayırlı işler temennisinde bulunarak, kendisine iletilen sorunların çözümü için birim müdürlerine talimat verdi. Vatandaşların geçmiş Kurban Bayramı’nı da kutlayan Ekinci, esnafa ilçede yapılan ve yapılacak yatırımları anlatarak Viranşehir’i istişare ile yönettiklerini ifade etti.

Ekinci, “Halka hizmet Hakk’a hizmet düsturu ile sürdürdüğümüz hizmetlerimizde halkımızın ve esnafımızın sesine kulak vermek amacıyla göreve geldiğimiz günden bu yana hemen hemen her gün esnafımızı ziyaret ederek onlarla istişare ediyoruz. Viranşehir'imiz için yapacağımız her türlü hizmette, projede ve yatırımda; onların fikrini alarak, onların fikirlerine kulak vererek en güzel şekilde projeler üretmek ve bu projeleri gerçekleştirmek istiyoruz” diye konuştu.

“Bu tür ziyaretlerimizle sıcak ve samimi bir ortamda vatandaş ve esnafımızla iç içe oluyor, Viranşehir'imizle ilgili fikir alış verişinde bulunuyor, rahatça sohbet edebiliyoruz” diyen Ekinci, şöyle devam etti: “Sosyal ve kültürel belediyeciliğin sorumluluklarını yerine getirerek hemşerilerimizin belediyemizden neler beklediğini, gelişen ve büyüyen ilçemizde neler yapılmasını istediklerini öğreniyor, bizler de yaptıklarımız ve yapacaklarımız hakkında onlara bilgiler aktarıyoruz. Karşılıklı fikir alış verişi ve istişarede bulunarak Viranşehir'imizin geleceğine hep birlikte yön veriyoruz. Çünkü Viranşehirli hemşerilerimiz hizmetin en iyisine, en güzeline layıktır.”