Elif Bereket davasında flaş gelişme!

TAKİP ET

Şanlıurfa'da geçtiğimiz günlerde 17 yaşındaki Elif Bereket'e çarparak ölümüne neden olan ve hakkında 9 yıla kadar hapis istenen sürücü hakim karşısına çıktı.

Şanlıurfa'da geçtiğimiz günlerde  17 yaşındaki Elif Bereket'e çarparak ölümüne neden olan ve hakkında 9 yıla kadar hapis istenen sürücü hakim karşısına çıktı.

Şanlıurfa Adliyesi 6. Asliye Ceza Mahkemesindeki ilk duruşmaya, tutuklu sanık Ali B. (25) SEGBİS aracılığıyla bağlanırken, duruşmada taraf avukatları hazır bulundu.

Sanık Ali B. ifadesinde, eşinin rahatsız olduğuna ilişkin aldığı haber üzerine yolun sağ şeridinden hızlı gittiğini, maktulü görmesinin hemen ardından kazanın gerçekleştiğini iddia ederek beratını istedi.

Maktul Elif Bereket’in  avukatı Sema Parmaksız ise davanın ağır ceza mahkemesinde görülmesini talep ederek sanığın tutukluluk halinin devamını istedi.

Mahkeme heyeti, davaya ilişkin trafik raporu, olay yeri keşfi ve diğer eksik delillerin de dosyaya eklenmesine karar verip sanığın tutukluluk halinin devamına hükmetti. Dava ileri bir tarihe erteledi.