Emin Yetim: Vali Ayhan kişisel hırslarına yenildi

TAKİP ET

Şanlıurfaspor'un eski Kulüp Başkanı Emin Yetim, Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan'ın kendisine yönelik davranışı ile ilgili açıklama yaptı.

Şanlıurfaspor'un eski Kulüp Başkanı Emin Yetim, Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan'ın kendisine yönelik davranışı ile ilgili açıklama yaptı.

Urfaspor kupa kaldırma töreninde gerginlik

FF 2. Lig Play-Off finalinde Şanlıurfa ekibi Şanlıurfaspor, İzmir ekibi Bucaspor'u 3-0 mağlup ederek şampiyon oldu. Şanlıurfaspor'un kupa kaldırma tçrenine katılan Eski Kulüp Başkanı Emin Yetim kupayı kaldırdı. 

Daha sonra Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan kupayı Yetim’in elinden sert bir şekilde çekip aldı. Vali Ayhan’ın bu davranışı sonrası neye uğradığını şaşıran Emin Yetim, daha sonra Vali Ayhan’a yaklaşmak istedi ancak Vali Ayhan kendisini uzaklaştırmaya çalıştı.

Bunun üzerine Emin Yetim ile Vali Ayhan arasında arbede yaşandı. Yaşanan arbede kısa sürede sosyal medyada yayılınca Şanlıurfaspor’un şampiyonluğuna gölge düşürdü.

Emin Yetim açıklama yaptı

Şanlıurfaspor'un eski Kulüp Başkanı Emin Yetim yaşanan olayla ilgili sosyal medya hesabından şu ifadeleri kullandı:

"Şanlıurfaspor için kapanma kararı alındığında ben bu şehrin bir evladı olarak, bu kararın karşısında durdum. Şanlıurfaspor’un şampiyon olması için siz değerli hemşehrilerime söz verdim. 

Bu sözün yerine gelmesi için gövdemi taşın altına koydum. Bugün Şampiyonluk kutlamasında, hepinizle beraber bu sevinci yaşadığım esnada ilimizin valisi @valisalihayhan ’ın kişisel hırslarına yenilerek, 85 milyonun önünde şahsıma yönelik yaptığı saygı dışı hareketi kamunun vicdanına bırakıyorum."
 

emin yetim vali salih ayhan sanliurfaspor urfaspor