Emniyetten sürücülere uyarı! Urfa'da yollar ulaşıma kapatılacak  

TAKİP ET

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle Haliliye ilçesine bağlı Cumhuriyet Caddesinin bir süreliğine ulaşıma kapatılacağını duyurdu. 

HALİLİYE- Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle Haliliye ilçesine bağlı Cumhuriyet Caddesinin bir süreliğine ulaşıma kapatılacağını duyurdu. 

İl Emniyet Müdürlüğü, Haliliye ilçesinde yapılacak olan 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinliği dolayısıyla bir süreliğine trafiğe kapatılacak olan yolların sürücüler tarafından bu bölgelerde araç kullanmamaları konusunda uyardı. 

Hangi yollar, hangi saatler arasında ulaşıma kapatılacak?

Emniyetten yapılan açıklamaya göre, “Haliliye İlçesi Cumhuriyet caddesi (Uçaksavar Eski Alım Satım Cumhuriyet Eski Hal - Kavşağı boyunca) 00-00 ile 12:00 saatleri arasında, 18 Mart Çanakkale caddesi ve Kadri Eroğan caddesi (Nevali Otel Arkası - Büyükşehir Belediye Eski Hal Ata - Kavşağı boyunca) 16:00 ile 23:00 saatleri kullanmaları gerekmektedir.” Denildi. 

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

“Çarşamba günü 30 Ağustos 2023 kutlanacak olan Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında ilimiz Haliliye İlçesi Cumhuriyet Caddesi (Uçaksavar Eski Alım Satım Cumhuriyet Eski Hal - Kavşağı boyunca) 00-00 ile 12:00 saatleri arasında, 18 Mart Çanakkale Caddesi ve Kadri Eroğan Caddesi (Nevali Otel Arkası - Büyükşehir Belediye- Eski Hal -Ata Kavşağı boyunca) 16:00 ile 23:00 saatleri arasında trafiğe kapatılacağından vatandaşlarımızın alternatif güzergahları kullanmaları gerekmektedir”
 

şanlıurfa haliliye 30 ağustos zafer bayramı