Erbakan: Urfa'da 14 Mayıs'ta birinci parti olacağız

TAKİP ET

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan dün vatandaşlarla buluşmak üzere Şanlıurfa'ya geldi. Partisinin Şanlıurfa milletvekili adayı Hacı Almas, akrabaları ve dostlarıyla birlikte Erbakan'ı kalabalık bir kitleyle karşıladı.

ŞANLIURFA- Yeniden Refah Partisi, Türkiye'de ilk mitingini Şanlıurfa'da gerçekleştirdi. Parti lideri Fatih Erbakan, Şanlıurfa mitinginde yaptığı konuşmada, "Biz yapıcı muhalefet yapıyoruz, doğruya doğru, yanlışa yanlış diyeceğiz. Hayra motor, şerre fren olacağız. Eksiklerin tamamlanması için projeler, fikirler ortaya koyuyoruz, çözümler sunuyoruz. Bu yapıcı muhalefet anlayışı sadece eleştiren değil, çözümü de ortaya koyan bir siyaset anlayışıyla Meclis'te olacağız." dedi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, seçim çalışmaları kapsamında Şanlıurfa İl Başkanlığı'nın Haliliye ilçesinde düzenlenen mitingde coşkulu bir kalabalığa hitap etti. Peygamberler diyarı Şanlıurfa'da olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Erbakan, Milli Görüş'ün 1984'te kazandığı ilk belediye başkanlığı seçimlerinden sonra Şanlıurfa'da ikinci kez büyük bir sürpriz yaparak Yeniden Refah Partisi'nin 14 Mayıs'ta birinci parti olacağını söyledi.

Erbakan, "Seçimler öncesi ülkemiz ve milletimiz için, parti olarak ülkemiz için çok önemli ve stratejik bir karar aldık. Ailemizin korunması için, inanç özgürlüğü alanındaki kazanımlarımızın kaybedilmemesi için seçimlere Cumhur İttifakı çatısı altında girme kararı aldık. Bu kararı almamızda 7'li masa blokunun toplumun inanç ve ahlaki değerine aykırı düşen gayri milli söylemleri çok büyük bir rolü var. Millet ittifakının Türkiye'de iktidar olmasına vesile olmamak adına böyle bir karar aldık." şeklinde konuştu.

Şanlıurfa yeniden refah partisi Fatih Erbakan siyaset seçim