Eşek eti satan kasaba zorunlu avukat tayin edildi

TAKİP ET

Şanlıurfa'da eeşek eti sattığı iddiasıyla hakkında işlem yapılan ve işyeri mühürlenen kasabın avukat olarak tayin edilen avukattan ilgin bir paylaşım geldi.

ŞANLIURFA - Şanlıurfa'da eeşek eti sattığı iddiasıyla hakkında işlem yapılan ve işyeri mühürlenen kasabın avukat olarak tayin edilen avukattan ilgin bir paylaşım geldi.

Şanlıurfa'da çöp konteynerinde kesilmiş eşek ayakları ve derisinin bulunması üzerine harekete geçen zabıta ekipleri eşeği kestiği iddia edilen kasabı buldu. Tespit edilen kasap hakkında idari işlem yapan zabıtalar işyerini de mühürleyerek kapattı. Kasap hakkında soruşturma başlatıldı ve bir de kendisine zorunlu avukat tayin edildi.

Urfa'da mide bulandıran görüntü! Eşek kesip etini sattılar

Kasaba tayin edilen avukat Ali Arslan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Urfa'da Eşek eti sattığı iddia edilen kasaba zorunlu müdafi olarak atandık. O etin kuzu eti olduğunu savunacağız. Kadere bak kadere :)" dedi.

Sosyal medyada yapılan bu paylaşıma çok sayıda yorum geldi.

Yorum yapanlar arasında Gazeteci Yazar Mehmet Emin Kuş da vardı. Yazar Kuş, "O şekilde savunmak zorunda değilsiniz. Deyin 'evet eşek eti satmış, ama sorun niye satmış!'" şeklinde yorumlarken bir diğer sosyal medya kullanıcısı Nedim Emmek ise, "Helal olsun valla ama savunma şöyle de olabilir malum urfa çiğköftesi için kırmızı ete ihtiyacı vardı o da o ihtiyacı karşılamak için bunu yaptı diye bilirsin"ifadelerine yer verdi.

Urfa'da eşek kesme olayına ilişkin yeni gelişme

esek eti esek eti kasabi eşek eti haberi esek kesen kasap