Esen, MHP'den Karaköprü Belediye Başkan Aday Adayı oldu

TAKİP ET

Şanlıurfa 'da Ülkü Ocaklarının çeşitli kademelerinde görev alan Orçun Ahmet Esen, MHP'den Karaköprü Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu duyurdu. 

SİYASET- Şanlıurfa 'da Ülkü Ocaklarının çeşitli kademelerinde görev alan Orçun Ahmet Esen, MHP'den Karaköprü Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu duyurdu. 

Şanlıurfa 'da Ülkü Ocaklarının çeşitli kademelerinde görev alan Elektrik ve Elektronik mühendisi Orçun Ahmet Esen, MHP'den Karaköprü Belediye Başkan Aday Adaylığı için resmi başvurusunu yaptı.

Devlet Bahçeli'yi makamında ziyaret etti

Şanlıurfa Ülkü Ocakları eski İl yöneticilerinden Orçun Ahmet Esen, 31 Mart 2024’te yapılacak olan  yerel seçimlerde Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı. Orçun Esen, Parti Genel Merkezinde MHP Genel Başkan’ı Devlet Bahçeli'yi ziyaret ederek, görüş alışverişinde bulundu.

Adaylığı ile ilgili açıklamalarda bulunan Orçun Esen , "Mensubu olmak gurur duyduğum Milliyetçi Ülkücü Hareket'in bir neferi olarak Liderimiz Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'nin elini öpüp, hayır duasını alıp, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler seçimlerinde Karaköprü 'den Belediye Başkan aday adaylığı için başvurumu yaptım. Ülkücülerin adresi Milliyetçi Hareket Partisi'dir. Dün olduğu gibi bugün de Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli'nin yanındayız. Bu bize yeter. Milliyetçi Hareket Partisi, Türkiye'nin teminatıdır. Cenab-ı Allah bizleri davamızda muktedir ve muzaffer eylesin." İfadelerine yer verdi. 

şanlıurfa mhp siyaset aday adayı