Eski bakan Fakıbaba istifa mı etti?

TAKİP ET

Eski Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba'nın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla 'istifa mı ediyor?' sorusunu akıllara getirdi. Öte yandan Fakıbaba'nın istifa ettiği ve kısa bir süre içinde kamuoyu ile paylaşacağı iddia edildi.

Eski Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba’nın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ‘istifa mı ediyor?’ sorusunu akıllara getirdi. Öte yandan Fakıbaba’nın istifa ettiği ve kısa bir süre içinde kamuoyu ile paylaşacağı iddia edildi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve eski Tarım ve Orman Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı ‘Bazen bütün izlerin birbirine karışması, bardağı taşıran son damla olur…’ paylaşımı kısa bir sürede ciddi bir etkileşim aldı. Paylaşımı AK Parti’den ‘istifa mı ediyor?’ sorusunu akıllara getirdi.  Paylaşımı ile kentte siyasi kulisleri hareketlendiren Fakıbaba istifası sonrası hangi partiye geçeceği ile ilgili kulis bilgileri yayılmaya başladı.

Eski Bakan Fakıbaba’nın ‘son damla olur’ paylaşımı sonrası kulisler vekilin Ali Babacan’ın liderliğinde kurulan Deva Partisi’ne geçeceği şeklinde yorumlandı. Fakıbaba’nın nasıl bir yol izleyeceği henüz netlik kazanmazken genel seçimler öncesi siyasi hareketliliğin yakın dönemde başlayacağı sinyali olarak da yorumlanıyor.

Öte yandan bazı iddialara göre Fakıbaba’nın partisinden istifa ettiği ve yakın bir zamanda kamuoyu ile paylaşlacağı belirtiliyor.