Eski Bakan Nebati, Birleşik Arap Emirliklerinde konuştu

TAKİP ET

Bakanlık görevinden alınmasından sonra sessizliğe bürüne  Eski Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın körfez ülkelerinin turuna katıldı. 

Bakanlık görevinden alınmasından sonra sessizliğe bürüne  Eski Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın körfez ülkelerinin turuna katıldı. 

Burada diğer bakanlar ile poz verip paylaşan Eski Bakan Nebati, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile ekonomi alanıyla ilgili çalışmalara devam ettiğini duyurdu.

Birleşik Arap Emirlikleri Dış Ticaretten Sorumlu Devlet Bakanı Dr. Thani Al-Zeyoudi ve Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat’ın da katıldığı iş insanları toplantısı gerçekleştirdiklerini belirten Eski Bakan Nebati şunları söyledi:

“Sayın Cumhurbaşkanımız  Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında gerçekleştirilen Körfez turunun üçüncü ve son durağında Birleşik Arap Emirlikleri’nin başkenti Abu Dabi’deyiz. Birleşik Arap Emirlikleri Dış Ticaretten Sorumlu Devlet Bakanı Sayın Dr. Thani Al-Zeyoudi ve Ticaret Bakanımız Sn. Prof. Dr. Ömer Bolat’ın da katılımıyla, her iki ülke iş insanlarının hazır bulunduğu, geniş katılımlı ve çok verimli bir toplantı gerçekleştirdik. 

Ticaretten tarıma, enerjiden sağlık ve turizme kadar geniş bir yelpazede ilerlettiğimiz ikili ilişkilerimizi yeni alanlara taşıyarak yatırım ve iş birliği fırsatlarını yeni dönemde daha da geliştirmek konusunda mutabık kaldık. Gösterdikleri sıcak ilgi sebebiyle, Birleşik Arap Emirlikleri heyetine içten şükranlarımı sunuyorum.” İfadelerine yer verdi.
 

nureddin nebati Hazine ve Maliye Bakani nureddin nebati kimdir