Eyyübiye'de gençlik merkezinin temelleri atıldı

TAKİP ET

Şanlıurfa Eyyübiye'de Süleyman Şah Gençlik Merkezinin temeli atıldı. Merkezin kısa sürede tamamlanarak hizmete açılması planlanıyor.

Eyyübiye Belediyesi tarafından yapılacak olan Süleyman Şah Gençlik Merkezi’nin temelleri törenle atıldı. Törene AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, MKYK Üyesi Vildan Polat, Kadın Kolları MKYK Üyesi Kübra Dörtkardeş, Büyükeşhir Belediyesi Meclis Başkanvekili Ahmet Kaytan’nın yanı sıra birçok partili ve bölge muhtarları katıldı.



KUŞ: HİZMET VERMEYE DEVAM EDİYORUZ

Törende konuşan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, “Gençliğe çok önem veriyoruz” diyerek şunları kaydetti: “Gençliğe yatırım üstüne yatırım yapmaya devam ediyoruz. AK Ev Spor Salonlarımız var. Yaklaşık 5 bin gencimize hem milli ve manevi değerler aşılıyoruz hem de onların sportif faaliyetlere katılımlarını gerçekleştiriyoruz. Yine eğitim noktasında sıkıntılar çeken Eyyübiye gençliğine çeşitli alanlarda hizmet vermeye devam ediyoruz. Burada, bu gençlik merkezleriyle yetişecek nesil ile milli ve manevi değerlere haiz gençlik olarak yetiştireceğiz.”



KIRIKÇI: İSMİ BENİ ETKİLEDİ

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı ise Kuş’a hitaben yaptığı konuşmada “Süleymanşah ismi beni etkiledi” dedi. “Gençlik bizim için kıymetli ve önemli” diyen Kırıkçı “Gençliğine sahip çıkmayan bir nesil geleceğine sahip çıkamaz. Bir taraftan temel atma töreni yaparken bir taraftan da başka hizmetlerin açılışına bizleri buradan davet etmeniz de çok güzel. Sizleri ayrıca kutluyorum” şeklinde konuştu. 



Konuşmaların ardından katılımcıların butona basmasıyla gençlik merkezinin temeli atıldı. Süleyman Şah Mahallesinde yapımına başlanan  ve 4 kattan oluşan gençlik merkezi, 2 bin 200 metrekarelik bir alana yapılıyor.