Eyyübiye’de geri dönüşüm işçileri kayıt altına alındı
Eyyübiye Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler, ilçe genelinde hurda ve atık kağıt toplayan yaklaşık 300 geri dönüşüm işçisini kayıt altına aldı. Hurda ve atık kağıt toplayıcıları artık belirlenen saatler dışına çıkamayacak, toplama esnasında yelek ve tanıtım kartı taşıyacak.
Eyyübiye Belediyesi Zabıta müdürlüğünden yapılan açıklamada, “İlçemiz genelinde hurda ve atık kağıt toplayıcılarının alınan kararla denetime tabi tutulması üzerine bizler de ilçemizde 300 hurda ve atık kağıt toplayıcısına yelek ve tanıtım kartı dağıttık. Bu çalışma ile çevreye verilen zararın önüne geçilmesi hedefleniyor” ifadelerine yer verildi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: