Eyyübiye'de sosyal tesis törenle açıldı

TAKİP ET

Şanlıurfa'da Eyyübiye Belediyesi tarafından Batıkent Mahallesinde sosyal tesis olarak yapılan Aile Otağı, düzenlenen törenle açıldı.

Eyyübiye Belediyesi TOKİ (Batıkent) mahallesinde sosyal tesis olarak yapılan Aile Otağı’nın açılışı için tören düzenlendi. 



Açılış törenine AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, AK Parti Şanlıurfa İl Başkan Vekili Cuma Ağaç ve AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal’ın yanı sıra, çok sayıda partili ve vatandaş katıldı.



KUŞ: VATANDAŞLARIN ‘SOSYAL TESİS’ TALEBİ VARDI

Törende konuşan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, “Bizler daha önce buraya geldiğimizde vatandaşlarımızın bizden bir sosyal tesis talepleri vardı. Hemen ekip arkadaşlarımıza talimatlarımızı verdik ve çok şükür yapımını tamamlayıp, bugün de hizmete sunduk” dedi. Konuşmasında yeni bir projeye daha başlayacaklarını da belirten Kuş, “16 dönümlük alanda hem mini bir millet bahçesi hem de çocuklarımıza ve gençlerimize bir kütüphane yapımına başlıyoruz. İnşallah bunu da kısa süre içinde ihaleye çıkıp yine kısa sürede bölge sakinlerinin hizmetine sunmuş olacağız” şeklinde konuştu.



BEYAZGÜL, KUŞ’U TEBRİK ETTİ

Eyyübiye Belediyesi’nin son açılışına katılmaması muhalefetin dikkatinden kaçmayan Beyazgül, bu defaki açılışta protokoldeki yerini aldı. Beyazgül, törene katılmakla kalmayıp Kuş’u tebrik etti. Tesisin hayırlı olmasını dileyen Beyazgül, yaptığı konuşmada şunları kaydetti: “Seçime girerken şunu ifade etmiştik. Halkımızın talepleri bizim projemiz olacak demiştik. Biraz önce Mehmet Kuş başkanım ifade ettiler. Vatandaşlarımızın kendilerinden istediği sosyal tesis ihtiyacını karşılamak için hemen harekete geçmiş ve bu güzel sosyal tesisi bölgeye kazandırmış. Eyyübiye Belediye Başkanımızı ve ekibini tebrik ederim.”



CEVHERİ’DEN ‘ARI GİBİ ÇALIŞAN KUŞ’ BENZETMESİ

Törende söz alan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri ise Eyyübiye Belediye Başkanı Kuş’a övgü dolu sözler söyledi. Cevheri, Kuş’u anlatırken “Gerçekten soy ismi Kuş ama kendisi arı gibi çalışan Mehmet Kuş” ifadelerini kullandı.



Eyyübiye’de açılışı gerçekleştirilen Aile Otağı, 450 metre karelik kapalı alana sahip ve iki kattan oluşuyor.