Eyyübiye Hastanesi hakkında yeni gelişme!

TAKİP ET

Şanlıurfa'nın merkez Eyyübiye ilçesi sınırlarında bulunan Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sel baskını sonrası normalleşme başladı.

Şanlıurfa’nın merkez Eyyübiye ilçesi sınırlarında bulunan Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sel baskını sonrası normalleşme başladı.

Şanlıurfa’da yaşanan sel felaketinden nasibini fazlasıyla alan Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi (800 Yataklı Eyyübiye Hastanesi) yapılan temizlik ve onarımların ardından yeniden hizmet vermeye başladı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda hastaneye ilişkin son durumu açıkladı.

Sel felaketinin vurduğu ilk yerlerden olan Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesinin hızlı bir şekilde toparlanarak normale döndüğüne dikkat çeken Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları dile getirdi:

“Sel felaketi yaşanan ŞANLIURFA’DAKİ Eğitim ve Araştırma Hastanemizin hizmetlerinde normale dönüş başladı. Hastanemizde dün 5.562 muayene, 165 yeni yatış, 73 ameliyat, 56 doğum; bugün ise 7.614 muayene, 303 yeni yatış, 189 ameliyat ve 65 doğum gerçekleştirilmiştir.”

eyyubiye hastanesi sanliurfa egitim ve arastirma hastanesi sanliurfa saglik haberleri bakan fahrettin koca