Eyyüpoğlu sahaya indi! Sorunları dinledi

TAKİP ET

AK Parti Haliliye İlçe Başkanı İbrahim Eyyüpoğlu, sahaya indi. Esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Eyyüpoğlu, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla sağlık çalışanlarını da ziyaret etti.

Geçtiğimiz ay ilçe başkanlığın atanan İbrahim Eyyüpoğlu vatandaşların sorunlarını dinlemek üzere sahaya indi. Yönetim kurulu üyelerinin de eşlik ettiği temaslarda Eyyüpoğlu esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyen Eyyüpoğlu çözümler için gerekli mercilere bilgilerin verileceğini söyledi.



Öte yandan Eyyüpoğlu sahada 14 Mart Tıp Bayramı’nı da unutmadı. Bayram kapsamında görevleri başında bulunan sağlık çalışanlarını ziyaret ederek, karanfil takdim etti. Sağlık çalışanlarının çok kıymetli olduğunun altını çizen Eyyüpoğlu, “Bizler sağlığımızla ilgili herşeyi onlara borçluyuz. O yüzden doktarlarımız, sağlık çalışanlarımız bizler için çok değerlidir. Bu pandemi ile birlikte kıtmatlarini sadece biz değil tüm dünya daja iyi öğrenmiş oldu. Bu vesile ile ben tüm sağlıkçılarımız Tıp Bayramlarını tebrik ediyorum” dedi.