Feci olay! bagaja konulan bebek karayoluna düştü!

TAKİP ET

Tatil için geldikleri Şanlıurfa'da Ankara'ya dönen ailenin bebeği yolda uyuyunca daha rahat uyusun diye aracın bagajına konuldu. O sırada bagaj kapağının açılmasıyla yere düşen bebek feci şekilde can verdi.

Tatil için geldikleri Şanlıurfa’da Ankara’ya dönen ailenin bebeği yolda uyuyunca daha rahat uyusun diye aracın bagajına konuldu. O sırada bagaj kapağının açılmasıyla yere düşen bebek feci şekilde can verdi.

Aksaray - Ankara Karayolunda meydana gelen feci olayda iddiaya göre bayram tatili için geldikleri memleketleri Şanlıurfa’dan Ankara’ya dönen M. B ve B.B çiftçi uyuyan bebekleri M. M.B’yi daha rahat uyusun diye aracın bagajına koydu.

İddiaya göre o sırada bagaj kapısının açılmasıyla M. M.B. karayoluna düştü. 5 kilometre sonra bebeğin olmadığını fark eden aile hemen geri döndü. Durumu hemen sağlık ve polis ekiplerine bildirilmesiyle olay yerine gelen ekipler çalışma başlattı.

Harekete geçen İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ve Bölge Trafik Denetleme Şubesi ekipleri bebeğin cansız bedenini yol ortasında buldu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.