Ferhat Karadağ görevden alınan ilçe başkanlarıyla ilgili konuştu

TAKİP ET

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Haliliye İlçe Başkanı Mehtap Rastgeldi Sakacı'nın düzenlediği basınla tanışma programında konuşan CHP Şanlıurfa İl Başkanı Ferhat Karadağ, görevden alınan CHP Haliliye ve Eyyübiye ilçe Başkanları hakkında konuştu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Haliliye İlçe Başkanı Mehtap Rastgeldi Sakacı’nın düzenlediği basınla tanışma programında konuşan CHP Şanlıurfa İl Başkanı Ferhat Karadağ, görevden alınan CHP Haliliye ve Eyyübiye ilçe Başkanları hakkında konuştu.

Tüzük gereği il yönetiminin genel merkezinin temsilcisi olduğunu söyleyen Başkan Ferhat Karadağ,  “Bugün ilçe yönetimlerinin atanması tamamen tüzük gereği il yönetiminin inisiyatifindedir” ifadelerine yer verdi.

Söz konusu ilçelerde kan değişimine gidildiğini ve kimseyle herhangi bir sorunları olmadığını vurgulayan Karadağ şunları söyledi:

“CHP Şanlıurfa İl Başkanlığı olarak tüzük ve misyon gereği genel merkezi ve genel başkanı temsil ediyoruz. Bugün ilçe yönetimlerinin atanması tamamen tüzük gereği il yönetiminin inisiyatifindedir.

Her hareketten genel merkezin haberi var

Dediğimiz gibi biz bir kan değişimine gittik. Hiç kimse ile herhangi bir problemimiz yok. İki eski ilçe başkanımızın da partiye vermiş olduğu emekler var. Buradan bu emekleri için kendilerine ve yönetimlerin teşekkür ederiz. Biz burada genel merkezin temsilcileriyiz.

İtiraz red edildi

Biz birbirimize bağlı organlarız. Biz burada bir hareket yaptığımız da kesinlikle ve kesinlikle genel merkezin haberi vardır. Hatta biz atamayı yaptıktan 3 gün sonra ilçe başkanlarımızdan bir tanesi genel merkezde MYK’ya itirazda bulundu.  Pazartesi günü MYK’da görüşüldü. İtirazları da zaten red edildi”