Gelecek Partili Badıllı eşit ve kaliteli hizmet vurgusu yaptı

TAKİP ET

Gelecek Partisi Karaköprü İlçe Başkanı Bekir Hakkı Badıllı ilçe genelinde çalışmalarına devam ediyor.

Gelecek Partisi Karaköprü İlçe Başkanı Bekir Hakkı Badıllı ilçe genelinde çalışmalarına devam ediyor.

Genel seçimlerin sona ermesiyle birlikte yerel seçimlere doğru siyasi partilerin çalışmaları da hız kazandı. Gelecek Partisi Karaköprü ilçe başkanı olarak atandığı günden bu yana ilçe genelinde çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam Başkan Bekir Hakkı Badıllı, mahalle Muhtarları ile bir araya geldi.

Gelecek Partisi Karaköprü’de çalışmalara hız verdi

Şanlıurfa’nın önemli ilçelerinden olan Karaköprü’de siyasi partilerin çalışmaları yerel seçimlere doğru hız kazanmaya başladı. İlçede dikkat çeken siyasi çalışmalar ise Gelecek Partisi İlçe Başkanlığından geldi. Başkan Bekir Hakkı Badıllı, esnaf ve vatandaş ziyaretlerinin ardından şimdi de muhtarlar ile bir araya geldi.

‘Muhtarlık yönetimin temel yapı taşıdır’

Yapılan siyasi çalışmalara ilişkin konuşan Bekir Hakkı Badıllı, “Muhtarlarımız devlet ile vatandaş arasında köprü vazifesi görüyor. Kendi bölgesinde devletin temsilcisi olan muhtarlarımızın yönetim şeklinde yapı taşıdır. Bu yapı taşı sayesinde ülkenin en ücra köşesine hizmet götürülür. Son zamanlarda özellikle de kırsalda yaşanan eksiklikler muhtarlarımızı ve dolayısıyla temsil ettikleri mahallede yaşayan vatandaşlarımızı üzüyor” dedi.

Eşit ve kaliteli hizmet anlayışına vurgu yaptı

Gelecek Partisi olarak şeffaf yönetim ve eşit hizmet anlayışı ile çalışacaklarına dikkat çeken Başkan Badıllı, “Gelecek Partisi olarak milletimiz görev verdiği takdirde eşit ve kaliteli hizmet anlayışı ile hareket ederek kısa süre içerisinde özellikle kırsal mahallelerimizde yaşanan sorunları çözeceğiz. Bunun için Gelecek Partisi kadrolarının mutlaka göreve gelmesi gerekiyor” diye konuştu.
 

bekir hakkı badıllı gelecek partisi karakopru muhtarlar