Genel Başkan trafik kazası geçirdi! Yaralılar var 

TAKİP ET

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, BBP Tokat İl Başkanı, şoförü ve Destici'nin koruma polisi trafik kazası geçirdi. 

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, BBP Tokat İl Başkanı, şoförü ve Destici’nin koruma polisi trafik kazası geçirdi. 

Edinilen bilgiye göre, olay Tokat’ın Reşadiye ilçesi yakınlarında meydana geldi. İddiaya göre, Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici seçim çalışmaları için Tokat’ın Niksar ilçesine gitti. Burada bir dizi temaslarda ve ziyaretlerde bulunduktan sonra makam aracıyla ilçeden ayrılarak Reşediye ilçesi yakınlarında kaza yaptı. Kazada Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, BBP Tokat İl Başkanı, şoförü ve Destici’nin koruma polisi yaralandı. 

Yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Destici ve diğer yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenildi. 

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabı üzerinden geçmiş olsun dileklerini ileterek şu ifadelere yer verdi:

“Tokat Reşadiye yakınlarında trafik kazası geçiren Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Sayın Mustafa Destici’ye BBP Tokat İl Başkanı Sayın Mustafa Omalar’a, aracın şoförü ve Sayın Destici’nin koruma polisine geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Sayın Destici tetkik ve tedavi için Tokat Devlet Hastanesine intikal etmektedir.”
 

kaza BBP seçim trafik kazası