Gergerlioğlu'ndan Urfalılara Bakan Bozdağ çağrısı

TAKİP ET

HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, Şenyaşar ailesi üzerinden AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı ve Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ı eleştirdi.

HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, Şenyaşar ailesi üzerinden AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı ve Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ı eleştirdi.

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili 1. sıra adayı ve Adalet Bakanı Bekir Bozdağ hakkında açıklamada bulundu.

Yeşil Sol Partisi (HDP) Urfa milletvekili listesi belli oldu

Aslen Şanlıurfalı olan HDP Kocaeli Milletvekili ve inşan hakları savunucusu Ömer Faruk Gergerlioğlu, AK Parti’nin Şanlıurfa’dan aday gösterdiği Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ı Şenyaşar ailesi üzerinden eleştirerek Urfalıları Şenyaşar ailesine destek olmaya çağırdı.

Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Ömer Faruk Gergerlioğlu, “Zulümat Bakanı Bekir Bozdağ, memleketim Şanlıurfa'dan aday olmuş. 700 günden fazladır adalet nöbeti tutan Şenyaşar ailesi ise onun karşısına Yeşil Sol’dan aday olmuş. Sevgili hemşehrilerim mazlum bir ailenin yanında olup zulümata haddini bildirmeli. Haydi vicdanlı Urfalılar.”

Kulislere sızan AK Parti Urfa milletvekili aday listesi

 

omer faruk gergerlioglu Gergerlioglu bakan bozdag adalaet bakani bekir bozdag şenyaşar ailesi