Güneşin Kadınları Şanlıurfa Kooperatifi standı ilgi odağı oldu

TAKİP ET

Güneşin Kadınları Şanlıurfa Kooperatif Başkanlığı olarak Ankara Tanıtım Günlerine katılan kadınların açtığı stand ilgi odağı oldu.

İş insanı ve Güneşin Kadınları Şanlıurfa Kooperatif Başkanı Berivan Gökoğlu Yıldızsoy, Ankara’da devam eden Şanlıurfa Tanıtım Günlerine katıldı.

Güneşin Kadınları Şanlıurfa Kooperatif Başkanlığı olarak Ankara Tanıtım Günlerine katılarak, ürettikleri yöresel ürünleri sergileyen ve standı ziyaret eden ziyaretçilere Güneşin Kadınları Kooperatifi’ni ve Şanlıurfa’yı anlatan Berivan Gökoğlu Yıldızsoy, daha sonra standa gelen siyasileri ağırladı.

Güneşin Kadınları Şanlıurfa Kooperatifi’nin standını ziyaret edenler arasında Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız, Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, İYİ Parti Kadın Politikaları Başkanı Ünzile Yüksel ve çok sayıda ziyaretçi katıldı.

Kooperatif çalışamaları hakkında açıklamada bulunan Başkan Gökoğlu, "Üreten kadın güçlü devlet demektir. Güneşin Kadınları Şanlıurfa Kooperatifi'nin temel amacı da üreten kadının önünün açmaktır. Kadınların önünün açılması demek bir milletin önünün açılması demektir. Bu  noktada Güneşin Kadınları Kooperatifi ile kadınların üretmesine imkan sağlayan başta sayın Genel Başkanımız Meral Akşener olmak üzere İYİ Parti ailesine teşekkür ediyorum" dedi.

Ankara Tanıtım Günlerine katılmalarındaki gayelerine de değinen Gökoğlu, "Kadınlarımızın ürettiklerini burada sergileyerek müsafirlerimize anlatıyoruz. Standımıza gelen bütün konuklarımıza kadın emeği olan ürünlerimizin değerinden ve Şanlıurfamızın zengin kültüründen bahsediyoruz. Standımız ilk günden bu yana ilgi odağı oldu. Bizleri ziyaret eden herkese teşekkür ederim" diye konuştu.

Berivan Gökoğlu, Şanlıurfalı şampiyonları tebrik etti

Berivan Gökoğlu Yıldızsoy Urfa'da İYİ Parti'yi sırtlıyor