Hafta sonu Lisans Koleji rüzgârı esti

TAKİP ET

Özel DC Lisans Koleji'nin hafta sonu bir AVM'de düzenlediği etkinlikler yoğun ilgi gördü. 

Şanlıurfa’da eğitim denilince akla ilk gelen okullardan olan Özel DC Lisans Koleji hem eğitim çalışmaları hem de sosyal etkinlikler ile adından söz ettiriyor. Hafta sonu ‘Lisans Günleri’ sloganıyla Piazza AVM’de birçok etkinliğe imza atarak katılımcıların yoğun ilgisini gördü. 

Seminerler, yarışmalar, akıl oyunları ve ödüller

Cumartesi ve pazar günü Piazza AVM’de düzenlenen nefes terapisi, zihin açma yolları, siber zorbalık, sosyal medya kullanımları, eğitimde lisans özelliği, volkan patlaması, akıl oyunları ve ödüllü yarışmalar ile her kesimin hafızalarına giren kolej, #BendeLisansKolejindeyim hashtagi ile yapılan paylaşımlar ile sosyal medyada gündem oldu.

Etkinlikleri beğenen katılımcılar ‘eğitimde lisans’ dedi

Vatandaşlar, etkinlikleri ve yapılan projeleri beğenerek okul idaresi ve yöneticilerini tebrik etti. Kentte A’dan Z’ye her kesimin katıldığı ‘Lisans Günleri’ etkinlikleri memnuniyet ve tebrikler ile sona erdi. 

“Lisans Koleji fırsat okuludur”

Özel DC Lisans Koleji Kurucusu Dilek Çiftçi; “Bu tür etkinlikler ile Lisans Kolejini vatandaşlarımıza tanıtma fırsatı buluyoruz. Lisans Koleji fırsat okuludur. Okulumuzun önümüzdeki günlerde yapacağı çalışma ve projeler ile eğitimdeki kalitesini ve eğitimde öğrenciye yönelik verimli çalışmalarını herkes görecektir. Sizlerde Lisanslı olmak ve başarıya ulaşmak için Lisans Kolejini tercih ederek Lisans Ailesinin bir parçası olun” dedi.