Haliliye'de çocuklar tatili spor yaparak değerlendiriyor

TAKİP ET

Haliliye Belediyesi'nin açtığı yaz spor okulları, çocuklar tarafından yoğun ilgi görüyor. Sabiha Özlek Spor Salonundaki basketbol kursuna katılan çocuklar, hem yaz tatilini değerlendiriyor hem de spor alışkanlığı kazanıyor.

Haliliye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, “Sağlık ve sporun kalbi Haliliye” sloganıyla sportif çalışmalarını sürdürüyor. Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla açılan kurslarda şampiyon sporcular yetiştiriliyor. 

Lisanslı sporcuların yetiştiği kurslara gençlerin ilgisi yoğun olurken, eğitimler ise uzman eğitmenler tarafından veriliyor. Sabiha Özlek Spor Salonundaki basketbol kursuna katılan gençler, elde ettikleri başarılarıyla Şanlıurfa’nın ve Haliliye’nin gururu oluyor. Kendilerine sunulan bu imkanlarla spor alışkanlığı kazanan gençlerin, okulların tatil edilmesiyle vazgeçilmez adresleri bu kurslar oluyor..

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, 7-14 yaş grubuna yönelik düzenlenen kursa müracaatların devam ettiği belirtildi. Detaylı bilgi almak isteyen vatandaşların ise “444 22 63” numaralı İletişim Merkezi ile irtibat kurabileceği bildirildi.