Hanif Düzme'ye sevgi seli

TAKİP ET

Şanlıurfa'nın önemli ilçelerinden olan Hilvan'da siyasi arena iyice ısındı. Siyasi partiler seçime sayılı günler kala çalışmalarına devam ediyor. Çalışmaları ile dikkatleri üzerine çeken Hanif Düzme zafer vurgusu yaptı.

Şanlıurfa'nın önemli ilçelerinden olan Hilvan'da siyasi arena iyice ısındı. Siyasi partiler seçime sayılı günler kala çalışmalarına devam ediyor.

Hilvan'da çalışmaları ve kendisine gösterilen teveccüh ile dikkatleri üzerine çeken Yeniden Refah Partisi Hilvan Belediye Başkan adayı Hanif Düzme, seçmenleri ile bir araya geldi.

Seçmen tarafından alkışlar ve sevgi gösterisi ile karşılanan Hanif Düzme, zafer vurgusu yaptı. Siyasi tecrübesi ve babacan duruşu ile Hilvanlıların gönlünde taht kuran Hanif Düzme, seçim ofisine gelen ziyaretçiler ile tek tek ilgilendi.

Hilvan'ın ve Hilvanlıların hak ettiği hizmete kavuşmasına sayılı günler kaldığını söyleyen Hanif Düzme, "Hilvan ve Hilvanlılar 1 Nisan sabahı yeni bir döneme uyanacak. İlçe genelinde herkes eşit hizmet ile tanışacak. Belediyenin imkanları bütün Hilvanlılar için kullanılacak. Bizimle birlikte inşallah Hilvan refaha kavuşacak" dedi.