Harran belediye başkanından saldırı iddialarıyla ilgili açıklama

TAKİP ET

Şanlıurfa'da Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, silahlı saldırı iddialarının ardından açıklama yaptı. Özyavuz, kendisine yönelik bir saldırı söz konusu olmadığını, kavga eden iki aileyi ayırmak için olay yerine gittiğini söyledi.

Harran Belediye Başkanı Özyavuz, kendisine yönelik silahlı saldırı iddiaları için yaptığı açıklamada “Dün gece iki aile arasında meydana gelen tatsız olayın bugün aynı şekilde ilçe merkezinde cereyan etmesi sebebiyle ilçemizde huzursuzluk meydana gelmiştir. Bu anlamda her iki aileyi sağduyuya davet ediyoruz” dedi.

Özyavuz, açıklamanın devamında şu ifadelere yer verdi: “Olay mahalline yakın olduğumuz için olay yerine ekip arkadaşlarımızla birlikte anında intikal ederek sağduyu çağrısında bulunduk. Yerel basında yer aldığı gibi olayın tarafımızla bir ilgisi bulunmamakta ve görevimizin başında olduğumuzu bilmenizi isteriz.”

Öte yandan Özyavuz’un korumalarının kavga eden aileleri ayırmak için havaya ateş açmak zorunda kaldıkları ve olayda kimsenin yaralanmadığı belirtiliyor.