HARRAN- Harran ilçesine bağlı Buğdaytepe (Telhunta) Mahallesi’nde meydana gelen kazada, kontrolden çıkan bir otomobil sulama kanalına düşmüştü. Kazanın ardından araçta bulunan üç kişinin cansız bedenine ulaşılmış, sürücü Halil Gündüz için ise geniş çaplı arama çalışması başlatılmıştı.
Ekipler, çalışmalarını Akçakale ilçe sınırları içerisinde yoğunlaştırırken; AFAD, jandarma, emniyet ve dalgıç ekiplerinin koordineli şekilde arama faaliyetlerini sürdürdüğü öğrenildi. Kanal boyunca tarama yapan ekipler, zaman zaman hava şartlarının çalışmaları zorlaştırmasına rağmen arama faaliyetlerine ara vermeden devam ediyor.
Yetkililer, kayıp sürücü Halil Gündüz’e ulaşılana kadar çalışmaların aralıksız süreceğini belirtirken, olayla ilgili soruşturmanın da devam ettiği bildirildi.
Yorumlar
Kalan Karakter: