Harran'da parke taşı döşeme çalışmaları tamamlandı

TAKİP ET

Çevreye duyarlı ve şehir estetiğine önem veren bir anlayışla çalışmalarını devam ettiren Harran Belediyesi ekipleri, Belediye Çarşısına ek olarak yapılan yeni dükkânların önünde parke taşı döşeme çalışmalarını tamamladı.

HARRAN- Çevreye duyarlı ve şehir estetiğine önem veren bir anlayışla çalışmalarını devam ettiren Harran Belediyesi ekipleri, Belediye Çarşısına ek olarak yapılan yeni dükkânların önünde parke taşı döşeme çalışmalarını tamamladı.

İlçede gerçekleştirdiği yol yapım çalışmaları ile vatandaşların ulaşımını kolaylaştıran Harran Belediyesi, ilçe genelinde yürütülen çalışmalarda şehrin birçok noktasında parke taşı döşeme çalışmalarını sürdürüyor. Harran Belediyesi esnaf ve vatandaşların hayatını kolaylaştırmak için Belediye Çarşısına ek olarak yapılan yeni dükkânların sokağında parke taşı döşeme çalışmalarını tamamlayarak, esnaf ve vatandaşların hizmetine sundu.

Amaçlarının her daim hayatı kolaylaştıran hizmetlerde öncülük etmek olduğunu söyleyen Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz;

Harran ilçemizde daha önceden şehrimizin tarihi görüntüsüne yakışmayan derme çatma dükkânları yıktık ve esnafımıza Belediye Çarşısına inşa ederek, hepsini bir araya topladık. Karşılıklı ve tek bir caddede inşa ettiğimiz 250 iş yerinin tapusunu esnaf kardeşlerimize dağıtmıştık. Şimdi de esnafımız için inşa ettiğimiz yeni dükkânların parke taşı döşeme işlemini tamamladık. Bizim amacımız esnaf ve vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmaktır. Harran halkımıza hizmetin en iyisini götürmek için çalışmaya devam edeceğiz. Esnafımıza bereketli işler, hepsine selamlarımı, sevgilerimle iletiyorum. Açıklamasında bulundu.

şanlıurfa harran çevre