Harran Üniversitesinde rekor promosyon anlaşması

TAKİP ET

Şanlıurfa Harran Üniversitesinde personel maaşlarının hangi bankaya yatırılacağı belli oldu. Dün düzenlenen ihaleye toplam 8 banka katıldı. İhaleyi alan banka, 3 yıllığına yapılan Maaş Promosyon İhalesi için her bir personele 37 bin 250 lira gibi rekor bir promosyon ödemesi yapacak. Kurum bünyesinde çalışan toplam 3 bin 300 personel bulunuyor.

Son dönemlerde tüm kurumların gündeminde maaş promosyonları var. Daha önce yapılan promosyon anlaşmaları, asgari ücretteki artışla birlikte yetersiz görülmeye başlandı. Birçok kurum personeli, sendikalara baskı yaparak promosyon sözleşmelerinin yenilenmesini istiyor.

Üniversitede rekor bir anlaşmaya imza atıldı

Şanlıurfa Harran Üniversitesi’nde dün maaş promosyon ihalesi düzenlendi. İhaleye toplam 8 banka katıldı. Son olarak iki banka arasında geçen kapalı zarf açık artırma usulü teklif rekabetini özel bir banka kazandı. Harran Üniversitesi, maaşların yatacağı bankanın personele yapacağı promosyon ödemesi için rekor bir anlaşmaya imza attı. Buna göre banka, 3 yıllık sözleşme karşılığında her bir personele 37 bin 250 lira promosyon ödeyecek. Ödeme, sözleşme tarihi olan Ekim ayında tek seferde yapılacak.

Harran Üniversitesi bünyesinde çalışan 3 bin 300 personel bulunuyor.