Hasan Çay, Büyükşehir Belediyesine talip oldu

TAKİP ET

İş insanı Hasan Çay, düzenlediği basın toplantısında Şanlıurfa Bağımsız Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığını açıkladı.

ŞANLIURFA- İş insanı Hasan Çay, düzenlediği basın toplantısında Şanlıurfa Bağımsız Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığını açıkladı.

Şanlıurfa Bağımsız Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığını açıklayan Hasan Çay, gerçekleştirdiği basın toplantısında 31 Mart yerel seçimlere az bir süre kala yapacağı projelerle ile bilgi verdi.

Bağımsız Aday Çay, yerel seçimlerde Şanlıurfalılardan destek isterken özellikle turizm alanında yapmak istediği proje ve çalışmalara dikkat çekti.

Burada bir konuşma yapan Hasan Çay, “Hasan Çay kardeşiniz olarak zor ve meşakkatli bir sürece girdim. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adaylığına bağımsız girerken bir aydan fazla bir süreçte düşündüm. Başta bu işin kolay olmayacağını biliyordum. Bu şanlı şehrimiz için ne yaparsak azdır. 

Benim derdim bu şehre hizmetkar olmaktır. Belediye başkanlığını insanlara tepeden bakmak olmadığını göstermektir. Hiç kimseye meydan okumak ve eleştirmek peşinde değilim. Urfa’ya ne yapabilirim. Hizmetimle sizlerin huzurundayım. Şanlı şehri sizlerin içinden bir kardeşiniz olarak bu şehir için bir yatırım yapmış olacaksınız” dedi.
 

şanlıurfa siyeset seçim